hidden

De Kreek Transport  

De Kreek Transport onderscheidt zich door jarenlange expertise binnen de transportsector. Hierdoor weet De Kreek wat de klanten wensen. Veelzijdigheid in ons wagenpark is belangrijk voor u. Het garandeert een passende oplossing voor elk vervoersprobleem. Zo beschikken wij over bestelauto’s, bakwagens, kraanwagens en trailers en worden deze ingezet om zo efficiënt mogelijk en naar volle tevredenheid uw transport te verzorgen. Van A naar B, van het begin tot verder dan het eind. 

Dag en nacht staan wij klaar om direct uw transportopdracht veilig en bedachtzaam uit te voeren.

Neem contact met ons op
SEO
De Kreek Transport Ridderkerk

Klein vervoer

 

Klein Vervoer - De kreek Transport ridderkerk

Transport

Voor het transporteren van kleine en lichte zendingen maken wij gebruik van open en dichte bestelauto’s. Deze hebben een laadvermogen variërend van 1000 kg tot 3500 kg.

Bestelauto's

Onze bestelauto’s zijn bijzonder geschikt voor het transport van getrokken materieel zoals compressoren, accommodatiewagens en voor (kleinere) machineonderdelen.

SEO

Bakwagens

Omdat ieder transport zijn eigen specifieke eisen stelt hebben wij ons aanbod van bakwagens zeer flexibel samengesteld. Deze is uitgebreid en daarom altijd passend.

Open of gesloten?    

De gesloten vrachtauto’s zijn voorzien van schuifzeilen en laadklep. De open bakwagens hebben standaard dekzeilen. Uw zending zal altijd droog en veilig op de bestemming aankomen.

De Kreek Transport

Autolaadkranen

Onze autolaadkranen zijn veelzijdig inzetbaar. Variërend van 34 ton/meter tot 78 ton/meter kunnen onze gekwalificeerde chauffeurs iedere vracht zelf laden en lossen en tevens hijswerkzaamheden uitvoeren. Alle kranen zijn volledig op afstand bestuurbaar d.m.v. radiografische afstandsbediening. De maximale reikwijdte bedraagt bijna 36 meter, op die afstand kan nog 600 kg gehesen worden.

De autolaadkranen zijn standaard voorzien van goedgekeurd hijsmateriaal en kunnen met diverse hulpmiddelen, zoals evenaar, pallethaak en glaszuiger uitgerust worden om uw zending nog veiliger en makkelijker te laden en te lossen en eventueel te installeren. Ook beschikken wij over autolaadkranen met fly jib en lier zodat tevens materiaal rechtstandig gehesen kan worden.

Alle vrachtauto’s beschikken over een trekhaakkogel waarmee rollend materiaal zoals compressoren en aggregaten extra meegenomen kunnen worden. Efficiënter en dus goedkoper voor u als klant.

heading

Opslag

Als extra service kunnen wij alle soorten goederen opslaan in onze loods van 1000 m2 en op ons (in de nacht afgesloten) buitenterrein van 5000 m2. Tijdelijk of voor een langere periode.

Wanneer uw zending pas later getransporteerd dient te worden en u heeft geen ruimte om het zelf op te slaan kunnen wij u deze zorg uit handen nemen.

Onze heftruck met een hefvermogen van 10 ton is beschikbaar om uw goederen te laden en te lossen en veilig op te slaan.

stats

Trailers

Ons wagenpark is onze reclame. Wij zorgen er voor dat alles goed geregeld is, zeker met onze opleggers. Zo kunnen wij grote machines en andere bijzondere ladingen vervoeren door Nederland, België, Luxemburg (Benelux), Duitsland en Frankrijk. Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen en worden de vrachtauto’s bestuurd door vakkundige medewerkers.

Wij hebben open trailers, huiftrailers met laadklep en een uitschuifbare semidieplader met trekker/kraan combinatie en bieden zo een passende oplossing voor (bijna) elk groot of bijzonder transport.